Nominerad till ”Årets Förebild” i träningsbranschen!

Skrivet den 2019/11/11

Wow! Är så stolt över att ha blivit nominerad till priset som ”Årets förebild” i träningsbranschens årliga awards ”Guldhjärtat”. Extra kul att bli nominerad när jag inte längre är särskilt aktiv med att träna andra människor, utan fokuserar numera mer på business-sidan av branschen i mitt projekt Sweaty Business.

Motiveringen:

”Brian är en person som hjälper till att öka kompetensen i branschen genom en modern approach till media och kommunikation. Det märks att han brinner för branschen som helhet, även fast han inte längre är aktiv som PT/tränare, och delar med sig av kunskap och inspiration väldigt frikostigt. Han inspirerar till att tänka nytt och annorlunda, och gör det på ett ödmjukt sätt. Därför får han min röst. Vi behöver fler som han i branschen.”

Rösta på dina favoriter här 👉: Guldhjärtat


Inga kommentarer to "Nominerad till "Årets Förebild" i träningsbranschen!"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK