Sweaty Business podcast #42: Kristian Skarphagen – #vadegrejen med fysträning?

Skrivet den 2018/10/31

Hur är livet som fystränare för spelare på den yppersta nivån? Vi har träffat Kristian Skarphagen, en av Sveriges vassaste tränare som tidigare i år tecknade ett kontrakt som fystränare med NHL-klubben Chicago Blackhawks organisation (@nhlblackhawk & @rockfordicehogs). Han har dessförinnan hunnit med en säsong som fystränare för KHL-klubben Dynamo Minsk och varit verksam i Frölunda Indians akademi. Hör bland annat om hans väg till NHL-klubben, lärdomar på vägen, bonusarna i Ryssland och varför det kan vara risky att bygga hela sin karriär kring att vara elittränare.

Följ Kristian på Instagram: @kskarphagen

Lyssna i din favoritpoddspelare eller här


Inga kommentarer to "Sweaty Business podcast #42: Kristian Skarphagen – #vadegrejen med fysträning?"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK