Poddintervju med Phillip Mills

Skrivet den 2018/09/30

Brian van den Brink och Phillip Mills

Nytt #sweatybusinesspodd-avsnitt ute nu! Under gårdagens ”LES MILLS Live”-event genomförde jag en intervju med Les Mills koncernchef – Phillip Mills – som även släpptes som artikel på sweatybusiness.se. I den här podden delar vi med oss av delar av intervjun (som gjordes i ett lobbyområde, därav en del bakgrundsljud).

Phillip Mills, som är son till grundaren Les Mills, är koncernchef för det som idag är ett globalt fenomen. Företaget grundades 1968 i Auckland på Nya Zeeland och startade som en kedja av träningsanläggningar. Phillip Mills är den som lade grunden till det som Les Mills idag är mest känt för – sina populära gruppträningskoncept.

I denna podd pratar vi om trender som påverkar branschen idag, hur man arbetar effektivt gentemot målgrupperna “millennials/Generation Z”, boutique fitness-trenden och hur traditionella gym kan anpassa sig för att möta konkurrensen ifrån dessa aktörer, virtuell träning och en del annat smått och gott. Hääng med! Podden finns, tillsammans med 39 andra avsnitt, där poddar i allmänhet finns.

Podden i din favoritpoddspelare alternativt via dessa länkar


Inga kommentarer to "Poddintervju med Phillip Mills"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK