SWEATY BUSINESS PODCAST #12 – ÅSA FORNANDER

Skrivet den 2017/08/28

Denna vecka gästas podden av tränaren, dansaren och den ”ofrivillige entreprenören” Åsa Fornander. Hon är baserad i Stockholm där hon till vardags undervisar klasser på SATS och House of Shapes.

2016 vann Åsa Guldhjärtat för Årets Gruppträningsinstruktör i Sverige. Hon har skapat och lanserat egna gruppträningskoncept som AfHo och Barre Move (tillsammans med Maria Olofsson) och varje höst arrangerar hon en uppskattad Dans & Träningsresa till NYC  – där hon själv bott och jobbat i omgångar.

Åsa samarbetar sedan länge med Nike och är en av deras master trainers. Lyssna och inspireras av hennes resa och tankar och idéer om att bli en duktig tränare, våga följa sina drömmar och vad hon tror om framtidens trender. Bland annat. Hääng med!


Inga kommentarer to "SWEATY BUSINESS PODCAST #12 - ÅSA FORNANDER"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK