SWEATY BUSINESS PODCAST #8 – JONAS LISSJANIS

Skrivet den 2017/07/12

PT-yrket är ett av vår tids ”buzz-yrken”, vi träffade en av branschens giganter – Jonas Lissjanis – som är grundare av samt driver Sports Club Education som är ett heltäckande utbildningsföretag inom träningsbranschen. Jonas har en tidigare bakgrund som utbildningschef för Eleiko samt som nordisk PT-chef för träningskedjan SATS. Utanför sitt ”huvuduppdrag” så utbildar ledare/tränare för Svenska ishockeyförbundet samt på Bosöns-, och Lillsveds Idrottsfolkhögskola. Han hjälper även gym och gymkedjor med affärsutveckling inom området personlig träning.

I detta avsnitt pratar vi bland annat om träningsbranschens utveckling, PT-yrkets status idag och väg framåt, hur gymägare kan bli mer framgångsrika med sin PT-verksamhet, hur PT:s kan tänka och arbeta för att nå framgång, om generella träningstrender framöver och en hel del annat. Hääng med!


Inga kommentarer to "SWEATY BUSINESS PODCAST #8 - JONAS LISSJANIS"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK