SWEATY BUSINESS PODCAST #7 – CECILIA DUBERG

Skrivet den 2017/07/05

Cecilia Duberg är Leg psykolog och mental tränare. Föreläsare och författare. Coachar Team, ledare och elitidrottare mot friare tillgång till inre resurser. Hon brinner för att leverera psykologisk knowhow och mental vardagsträning till dem som vill göra världen lite bättre.

Cecilia är även högaktuell med boken Lejonagendan som sedan flera veckor ligger på topplistan över managementböcker hos Adlibris, tillsammans med bland andra Petter Stordalen och Fredrik Eklund. Lyssna in detta avsnitt och få värdefulla tips att ta med dig i vardag och arbete. 

Cecilias hemsida: ceciliaduberg.se

iTunes/PodcasterPodBean, SoundCloud


Inga kommentarer to "SWEATY BUSINESS PODCAST #7 - CECILIA DUBERG"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK