FÖRETAGSTRÄNING – hälsa och teambuilding

Skrivet den 2016/07/12

För tredje året i rad har jag haft äran att träna teamet på kommunikationsbyrån Ruth Stockholm. Kul med företag som satsar på insatser för att öka medarbetarna hälsa, men även ser det som ett verktyg att bygga ett starkare team. Bästa betyget man kan få är ju återkommande kunder – så tre år på raken ser jag på med stor stolthet!

Brian van den Brink Ruth 1

Johan och ”Täppis” kör ”chest passes” med medicinboll. Utgångspunkten är gruppens behov, men även deras önskemål. Jag tycker att glädje är en superviktig del i träningen, särskilt för ”vanliga” motionärer som ofta sliter med motivationen. Träning för hälsans skull ska vara kul!Brian van den Brink Ruth 2

En del av gänget som är med på träningspassen. Vid detta tillfälle hade vi även några gäster då Ruth var med i årets upplaga av Stockholm Open, ett projekt av Stockholms Stad för att bland annat minska barriärerna in i arbetslivet samt öka mångfalden på stadens kommunikationsbyråer. kanon på alla sätt och vis!


Inga kommentarer to "FÖRETAGSTRÄNING - hälsa och teambuilding"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK