SOCIAL ANIMAL

Skrivet den 2015/10/11

Den här hösten handlar till stor del om att uppgradera mig själv. Fysiskt, genom att träna regelbundet och strukturerat samt äta bra mat. Yrkesmässigt, genom att ta mig vidare till nästa nivå arbetsmässigt, men även genom att kompetensutveckla mig via olika utbildningar. framförallt inom digital marknadsföring. Den gångna veckan spenderade jag fyra intensiva heldagar hos Hyper Island och deras Social Media Lab. En inspirerande mix utav korta föreläsningar och många små workshops i olika konstellationer.

BrianvandenBrink_berghs1

Jag gillar det här formatet på utbildning, jag är inte den som gillar att sitta och lyssna på långa föreläsningar. Mycket bättre med kortare, men fler, föreläsningar och sedan direkt in i workshops på det aktuella ämnet.

BrianvandenBrink_berghs2

Hela ”labbet” avslutades med att vi fick presentera vår grupps lösning på en riktig brief från Hyper Island. Uppdraget var att skapa en plan för aktivering i sociala medier för att skapa fler sökande till en av deras utbildningar i Karlskrona.

BrianvandenBrink_berghs3

Projektgruppen – Jag, Sofia, Maria och Andreas. Alla med olika erfarenheter från olika branscher och yrkesroller. Intressant att få en inblick i andras vardag och kunskap. Jag tar med mig en massa nya insikter och inspiration till hur man kan arbeta framgångsrikt i digitala kanaler.


Inga kommentarer to "SOCIAL ANIMAL"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK