GOALS, GOALS and GOALS

Skrivet den 2015/07/30

A goal

Har under sommaren hunnit fundera en del kring vad jag vill göra den närmaste tiden både gällande träning och jobb. Det hela har mynnat ut i ett par olika mål/område. Känns jäkligt kul och spännande att hugga tag i nya mål, finns ingen bättre känsla än när man är toppmotiverad! Vissa mål mår bäst av att hållas hemliga, men jag känner att jag inte har några problem med att outa mina mål för hösten:

A. Träning:

1. Minska vikt med 17 kg (klart sista oktober)

2. Förändra kroppskompositionen (minska kroppsfett) – mål: Under 15% till sista oktober

3. Träna i snitt fyra träningspass (styrka/kondition)vecka + minst tre stycken rörlighetspass (stretch och foam rolling). Rörligheten tänker jag mig att jag kör kvällstid hemma, ca 30 min/gång (fokus fotled, höft, baksida lår och rumpa) – Tidplan: hela hösten fram till och med december.

Syfte: Min plan är att till årsskiftet återuppta CrossFit-träningen (och på sikt tävla lite). Men innan dess behöver jag tappa vikt, ffa fett och förbättra min rörlighet så att jag håller mig skadefri och får ett bättre rörelsemönster.

B. Jobb/karriär:

1. Få klarhet i vad jag gör efter sista oktober. Stanna kvar på SATS, eller gå vidare på nya uppdrag?

2. Gå utbildning i Digital Management på Berghs – sept till december (kvällskurs 2 ggr/v)

3. Gå utbildning/workshop i Sociala medier hos Hyper Island – 6 till 9 oktober

Nu kör vi, sex stycken SMARTA (Specifika, Mätbara, Attraktiva, Realistiska, Tidsbestämda och Accepterade) mål!


Inga kommentarer to "GOALS, GOALS and GOALS"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK