IMMERSIVE FITNESS

Skrivet den 2015/05/11

Idag lanseras LES MILLS gruppträningskoncept Immesive Fitnes – ”The Trip” på SATS Stureplan i Stockholm, som enda anläggning i Skandinavien. Konceptet är cykling i grupp framför en välvd skärm som tar upp en stor del av salen. Jag var med den första klassen som hölls för personal på SATS ELIXIA. Måste säga att jag blev positivt överraskad. Känslan är nästan som att cykla i/på Kosmonova och man glömmer nästan bort att man sitter på en cykel och faktiskt tränar. Superbt för mig som inte är ett stort fan av cykel-klasser. Stort plus att det endast var 30 intensiva minuter (som kändes som hälften) av intervallträning. Gruppträning 3.0. Framtiden är digital även inom gruppträning.


Inga kommentarer to "IMMERSIVE FITNESS"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK