Prformance-utbildning

Skrivet den 2015/05/10

Hela helgen har jag spenderat på coola SATS Slakthuset, i Globen-området, med att gå en internutbildning i SATS Prformance. Konceptet är framtaget för att erbjuda ett säkert och väl genomtänkt alternativ till den stora CrossFit-vågen. Riktigt kul och utmanande träning (och utbildning), helt i linje med hur jag gillar att träna. Så här beskriver SATS koncepten (flera olika inriktningar):

”Nu erbjuder vi fem olika Prformance™-klasser med olika inriktning – Prformance™ Hi-Intensity, Prformance™ Strength, Prformance™ Mobility, Prformance™ Gymnastics samt Olympic Lifting. Alla klasser utförs i mindre grupper om 16-20 personer och de hålls av våra välutbildade och erfarna instruktörer.

Klassernas upplägg, övningar och de metoder vi använder är baserade på och inspirerade av idrottsvärlden – främst friidrott, tyngdlyftning och gymnastik. Träningens upplägg anpassas helt efter din egna fysiska förmåga, oavsett om du är en total nybörjare eller ett fullfjädrat proffs.”

Grundutbildningen gör att jag numer aär godkänd för att köra alla inriktningarna, förutom Gymnastics och Olympic Lifting. Min tanke är att framöver leda klasser på SATS Signalfabriken i Sundbyberg

Brian_vandenbrink_dips_1

Ringdips – en av väldigt många övningar vi gått igenom under utbildningen

Brian_vandenbrink_dips_2

 

 


Inga kommentarer to "Prformance-utbildning"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK