Föreläsning

Skrivet den 2015/04/29

I förra veckan gjorde jag debut som lärare/föreläsare på Eleikos PT-utbildning. Blev en dagstripp till fina Östersund och föreläsa om ”Marknadsföring i praktiken”, där jag gick igenom lite klassisk marknadsföringsteori, viktiga begrepp och sedan in på praktisk tillämpning av marknadsföring. Med speciellt fokus mot digital marknadsföring (hemsida, blogg och sociala medier). Ett av mina favorit-citat, som jag hade med som en del i föreläsningen (ref: våga och vinn), sagt av den store Wayne Gretzky:

zd-ventures-quotes-that-inspire-us-4-638

Många frågor och givande diskussioner. ser fram emot nästa omgång PT-utbildning, som hålls i Stockholm i mitten av juni. Att få möjligheten att föreläsa och inspirera är sjukt kul!

Eleiko_PT_Brianvandenbrink


Inga kommentarer to "Föreläsning"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK