GULDHJÄRTAT – RÖSTA PÅ DINA FAVORITER

Skrivet den 2014/10/27

guldhjartat

 

Du vet väl att du kan rösta på dina favoriter inom träningsvärlden i tävlingen ”Guldhjärtat”? Gå in och kika samt lägg en röst på de du tycker förtjänar lite extra beröm. Mina favoriter bland årets nominerade:

Årets gruppträningsinstruktör – Paula Mendes, SATS, Göteborg. Grym glädjespridare som brinner för sitt kära Zumba och reser jorden runt för att frälsa fler. Runner-up: Åsa Fornander.

Årets PT – Erik Börjesson, SATS Spårvagnshallarna och utbildare på Eleiko/Exceed Performance. Nogrann, kunnig som få och brutalt ärlig. Få besitter större kunskap inom träning och han lyckas få de mest ”nördiga” av områden att bli intressanta. Runner-up: Andreas Byfeldt, UCSP

Årets hemsida/blogg – Jakob Richloow, Stockholm Strength. Ett måste för den som är intresserad av styrketräning. Blandar och ger mellan sådant som är ”bra för alla” och lite mer nördigt innehåll. Snygg och överskådlig blogg/hemsida och bra videopodd med intressanta gäster om intressanta ämnen. Bubblare:

Årets klubb/gym – Wenngarn Sportcenter. Motivering: ett ställe som jag skulle vilja träna på. VARJE DAG! Har inte varit på så många av övriga nominerade, men jag är tveksam till att de slår Wenngarn.

Årets förebild – Karl Dyall. Den här mannen är ett unikum. Dansare, driver CrossFit Solid och en CrossFit-atlet i världsklass. En sann inspiratör!


Inga kommentarer to "GULDHJÄRTAT - RÖSTA PÅ DINA FAVORITER"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK