CROSSFIT-PASS

Skrivet den 2013/12/17

Blev ett kvällspass på SATS Signalfabriken i Sundbyberg. Med brist på tid är det smidigt att köra lite Högintensiv träning = högre intensitet, men samtidigt kortare pass = tidseffektivt.

Uppvärmning; 5 min jogg + 10 min dynamisk rörlighet

Pass (4 varv, 2 min vila mellan varv):
7 Marklyft (70 kg)
7 Pull ups
7 Box jumps burpees
7 Toes to bar
14 enarms kb-svingar (7/arm)
1 min rodd

Avslutade med lite mage/bål (3 varv, 1 min vila mellan):
30 raka plankan på armbågarna
30 sek på höger sida
30 sek på vänster sida

Har lyckats samla ihop i princip hela mitt ”gamla” lag som jag coachade inför Tough Viking i somras. Nu kommer vi att tävla under lagnamnet ”The Reuturn of the Red Machines” i Tough Viking Hagaparken den 10 maj. Loppet är en kortare version av det långa loppet och sträcker över 7 km, vilket gör att jag tror att mitt gamla opererade knä ska kunna klara av belastningen. Den här gången ska jag vara med! Vi kommer köra igång med lite gemensamma träningspass i januari och köra hela vägen fram till racet. Vi kommer hålla en del ”öppna” träningar där man kan vara med och köra med proffsen 😉

Brianvandenbrink_WinDe röda vikingarna återuppstår!

 


Inga kommentarer to "CROSSFIT-PASS"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK