RE:BOOT UPDATE

Skrivet den 2013/10/27

Då har den andra veckan av min sjuveckors RE:BOOT passerat. Här kommer en uppföljning och kommentar på målen (slutdatum är torsdag 28/11):

Mål 1: Minus 10 kg vikt (planerar att merparten av denna viktminskning kommer från kroppsfett)

Resultat: +0,4 kg. Har inte hållit mig till kostplanen av en massa olika orsaker, siktar på att vara back on track imorgon måndag. Mitt största ”problem” är att mitt ”VARFÖR” inte verkar vara tillräckligt starkt. Jag är relativt nöjd med hur jag ser ut och är just nu, vilket gör det svårt att motivera sig till att hålla en strikt meal plan… Hoppas jag kan komma i rätt mode igen, mest för att ha ett mål att sikta mot mer än att jag verkligen behöver det.

Mål 2: Midjemått: Minus 10 centimeter

Resultat: Inte fixat ngt måttband än. Känns som samma status som förra veckan.

Mål 3: Snitta minst 4 träningspass/vecka under resten av året

Resultat: Det blev ”bara” två pass den gångna veckan. Mitt tidigare opererade knä svullnade upp efter ett gym-pass i tisdags och efter det valde jag att vila det så länge som det var svullet och smärtade. Den långsiktiga hälsan går alltid före numera. Men imorgon räknar jag vara tillbaks i träning.


Inga kommentarer to "RE:BOOT UPDATE"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK