FÖRELÄSNING PÅ FITNESSFESTIVALEN

Skrivet den 2013/09/27

Har fått äran att föreläsa under träningsbranschens branschdagar i samband med Fitnessfestivalen i Göteborg sista helgen i november. Jag och min kompanjon i ActivateMe, Norberto Lacourt, kommer att föreläsa om utomhusträning/Boot camps och dess framfart. Vi kommer att prata om framgångsfaktorer, internationella trender, lite siffror (antal utövare mm) samt ge konkreta tips på hur den traditionella träningsbraschen (gym och hotell) skulle kunna arbeta med egna koncept för att stötta sin kärnverksamhet och driva merförsäljning och kundnytta. Se hela programmet här.

Vi står på scen lördag 30 september klockan 09.00.

FitnessFest


Inga kommentarer to "FÖRELÄSNING PÅ FITNESSFESTIVALEN"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK