BAKSMÄLLA

Skrivet den 2013/09/13

Har blivit relativt lite bloggande under veckan, anledningen är att jag fått en trötthets-baksmälla efter tre veckors intensivt arbete sista tiden. Den här veckan har gått åt till återhämtning och lite lugnare tempo, för att kunna gasa på igen nästa vecka. Träningsmässig så kör jag på med 3-4 pass i veckan. Oftast styrketräning, varvat med intervall-rodd/cykel eller löpning på band. Motivationen är inte helt på topp på den fronten, så träningen blir mest för att underhålla fysiken och hålla mig skade- och smärtfri. Gott nog så.

Idag är vi med på en helsida i SvD. Dagens helsida teasar om en specialbilaga nästa tisdag, som handlar om tjänstebilar, och där är vi med i en intervju samt bilder.

Brian van den Brink SvD


Inga kommentarer to "BAKSMÄLLA"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK