PR

Skrivet den 2013/09/06

PR är sjukt viktigt när man arbetar med kommunikation. Jag har mer och mer börjat fatta tycke för arbete med PR. Gjort på rätt sätt kan det skapa vansinnigt positiva effekter. Mitt motto är att: gör man något bra så kommer det att uppmärksammas. Jag vet att jag och min kollega Norberto Lacourt är inne på helt rätt spår med vår verksamhet i ActivateMe. På våra några månaders levnadstid i den här konstellationen har vi skapat så många bra koncept, och har en massa i tankarna som vi vill realisera. Det intressant är att vi bara börjat skrapa på ytan, det finns hur mycket som helst att göra!

Idag avslutade vi en rekordvecka där vi bland annat har….

… Genomfört två träningspass och två föreläsningar på en återförsäljarkonferens åt Volkswagen….

… Genomfört sex träningspass med våra egna träningsgrupper….

… Genomfört fem träningsevent i Vasaparken åt Casall…

… Avslutat veckan med en intervju och fotografering för ett reportage i Svenska Dagbladet (kommer ut inom två veckor). Nu tar jag HELG! Tokledig ska jag vara!

bild (3)


Inga kommentarer to "PR"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK