TOUGH VIKING: WE DID IT!

Skrivet den 2013/09/02

Då var äventyret över. Vilken resa det har varit, sedan vår första träff i början av juli till gårdagens lopp har tiden bara swischat förbi. Men det är så det är när man har roligt. Även fast jag fick stå på sidlinjen under loppet så kvalar detta in som en av de roligaste upplevelserna som jag varit med om, sjukt kul!

Loppet gick i princip helt enligt plan, lite otur hade vi dock i att Linda stukade foten i början på racet, men pannben som hon har så genomförde hon hela loppet ändå. Adam var först över mållinjen i vårt lag på ca 1 timma coh 17 min, tätt följd av Fatima som gled in genom elhindret dryga två minuter (!) efter. Sjukt starka insatser av alla i LAGET. Extra kul blev det ju förstås att vi faktiskt vann utmaningen mot Black Vikings, Metros andra läsarlag. I den totala lagtävlingen så gled vi även in på  23:e-plats, vansinnigt bra!

Brian van den Brink win
Fredrik Vest, Peter Åberg, Frida Barkfjärd, Linda Eriksson, Fatima Ekekrantz, Adam Egerblom och så coach Brian
Stort tack till mitt tappra team; Linda, Fredrik, Frida, Peter, Adam och Fatima. Vilka hjältar ni är! Tack till Black Vikings (Metros andra läsarlag) för bra pepp och motivation inför, under och efter loppet, grym insats där också. Stort tack till Metro för hela upplägget och möjligheten att få vara med i det här sammanhanget och Reebok för träningskläder och skor!

Lite bilder ifrån gårdagen:

bild (1)bild (5)bild (6)

bild (4)

bild (8)bild (10)

Adam på väg att dyka ner i istanken

bild (11)Adam i sista hindret, ELCHOCK!

bild (2)Fatima spurtar in i mål på utmärkta 1 timma och 19 minuter, imponerande!

bild (14)

Dagens Metro

Vill du ha ett härligt och utmanande träningsmål att se fram emot nästa år? Anmäl dig till nästa års Tough Viking. Göteborg i slutet av april (26:e) och sedan två tävlingsdagar i Stockholm (30:e – 31:a augusti)


Inga kommentarer to "TOUGH VIKING: WE DID IT!"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK