TOUGH VIKING: GAME TIME

Skrivet den 2013/08/31

Imorgon smäller det i Tough Viking, en lång väntan och tuff träning kulmineras av morgondagens Rumble på Gärdet/Djurgården. Mitt lag, Red Machines, är tokladdade och går givetvis för seger. Marken har marinerats duktigt med vatten det senaste dygnet, så banan kommer bli extra tungsprungen och lerig. Precis som ett lopp av den här typen ska vara. Let’s go!

Har du tid och möjlighet så rekommenderar jag att svänga förbi Gärdet imorgon för ett race utav dess like. Vi startar klockan 12.15.

Tough Viking, två läsarlag tränar inför tävlingen. Foto: Henry LundholmTough Viking, två läsarlag tränar inför tävlingen.  Foto: Henry LundholmTough Viking, två läsarlag tränar inför tävlingen.  Foto: Henry LundholmTough Viking, två läsarlag tränar inför tävlingen.  Foto: Henry LundholmTough Viking, två läsarlag tränar inför tävlingen. Foto: Henry Lundholm


Inga kommentarer to "TOUGH VIKING: GAME TIME"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK