BE YOUR BEST

Skrivet den 2013/08/28

Att gå på ett träningskonvent kan vara ett av de bästa sätten att boosta motivationen. Man får en massa inspiration och dras med av de andra deltagarnas energi. I Sverige finns det ganska få träningskonvent av klass. Här tipsar jag om ett event som är på gå som kommer bli riktigt bra – BE YOUR BEST
Be Your Best Convention, 9 november på Stockholmsmässan, är en heldag med träning framtagen för att ta fram det bästa hos varje deltagare. På Be Your Best platsar alla, både  toppidrottare och nybörjare. Att vara sitt bästa jag handlar om att ha  kul tillsammans!

Träna för:

Jenny Kallur, Cecilia Ehrling, Oscar Jöback, PT-Fia, Sofia Mattsson, Monika Björn, Patric Westerlund och TIm Olsson.


Träna roliga och omväxlande pass för  fantastiska inspiratörer och bär hem goodiebag efteråt. I priset ingår träning en hel dag, inträde till Allt för hälsan-mässan under två dagar och en goodiebag.  995 kr, anmälan här. http://www.traningsevent.se/event/be-your-best-convention/anmalan/ Begränsat antal biljetter.

webbkollage_svartvitt


Inga kommentarer to "BE YOUR BEST"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK