UPDATE

Skrivet den 2013/05/31

Nej, bloggen har inte dött… men nästan 😉 Har varit vansinnigt busy sista 2 veckorna med alla möjliga saker. Framförallt har och är jag väldigt upptagen medd uppstart och drift av mitt företags, ActivateMe. På dryga två veckor har jag bland annat hunnit: Lansera Hälsovagnen, fylla 33 år, åka till Amsterdam på Svensexa över en helg, tränat våra träningsgrupper, planera lansering av nya koncept för ActivateMe, umgås med nära och kära mm. Mitt dåliga samvete ligger ffa på träningsssidan, min egna träning dvs, har knappt hunnit med några pass alls på sistone. Bättring utlovas! Från och med måndag är det tillbaks till strukturer igen, det här håller inte.

Brian van den brink Norberto Lacourt

Brothers in arms rullar på med våra träningsgrupperbild-13

Nya löparskor, Nike Flyknit

bild-14

Flyknit

bild-15

En av våra träningsgrupper fick testa på parachute run i Vasaparken

bild-16

Hälsovagnen är lanserad och rullar på. Här i samband med Vårruset måndag/tisdag denna vecka

Har tackat ja till att medverka i ett spännande koncept tillsammans med en stor tidning, avslöjar detaljerna under de närmaste veckorna. Kommer bli fett!

Nu tar vi helg. Måste kyla ner min hjärna. Imorgon kör ActivateMe en heldags Bootcamp med en av våra träningsgrupper. CrossFit, Ruffie och rörlighet står på programmet. Själv drar jag på mig mina nyinköpta inlines och ger mig ut och åker en timma i solen. Livet är bra oförutsägbart. Embrace it!


Inga kommentarer to "UPDATE"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK