HÄLSOVAGNEN

Skrivet den 2013/05/16

Idag var det dags för lansering av mitt och min kollega, Norberto Lacourt, företags, ActivateMe, nya snabbmatskoncept – HÄLSOVAGNEN

Hälsovagn

Hälsovagnens affärsidé är att tillgängliggöra nyttig, hälsosam och god snabbmat till den breda allmänheten. Hälsovagnen kommer att tillhandahålla frukost-, lunch- och middagsmål, mellanmål, snacks, kaffe, kyld dryck samt frusen yoghurt.

Undersommaren (maj-september) kommer Hälsovagnen, via ambulerande Cargobikes, sälja sina produkter på allmänna platser i Stockholm. Såsom: löptävlingar, utanför gym, i parker och vid badplatser. Hälsovagnen kommer under samma tidsperiod även att ha ett fast sommarkafé på Skeppsbron. Via en unik gps-tracking på hemsidan kan intresserade ständigt hålla sig uppdaterade på var hälsovagnarna befinner sig samt beställa utkörning av mat (gäller sällskap på minst fyra personer) till platsen där beställaren befinner sig.

– ”Vi vet att det finns en stor och ständigt växande efterfrågan efter nyttigare och hälsosammare alternativ till socker-, tillsats- och fettspäckade matalternativ när man är på språng. Vi vill underlätta för hälsomedvetna människor att enkelt och snabbt hitta bra och äkta alternativ på lunchen, innan/efter träningspasset, i samband med tränings- och sportevents eller helt enkelt när de njuter av ledigheten i parker och på badplatser. Alla dessa platser är exempel på ställen där tillgången till kvalitativa, naturliga och nyttiga alternativ är starkt begränsad eller rentav obefintlig”, säger jag.

Via min egna erfarenhet och upplevelser ser jag ett stort behov på marknaden. Fokus hos bland andra kiosker, träningskedjor och kostillskottsleverantörer ligger på att sälja konstgjorda produkter som är fullproppade med socker, tillsatser, artificiella sötningsmedel och färgämnen. Allting smart marknadsfört med löften om mirakelresultat och bilder på vältränade superatleter. Med låga produktionskostnader, långa hållbarhetstider och extremt höga vinstmarginaler är dessa produkter kassakor för träningsindustrin, men vem tar ansvar för vad folk egentligen stoppar i sig? – ”Vi vill utmana gamla sanningar och förändra tränings- och snabbmatsbranschen i grunden”, fortsätter jag.

Hälsovagnen har valt att alliera sig med ledande samarbetspartners för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Svarta Lådan (mat, mellanmål och snacks), Vitamin Well (kyld dryck) samt Smiling Faces (kaffe och frukt) är alla officiella partners. – ”Vår filosofi baseras på en genuin tro på så ”rena” (naturliga) produkter som möjligt och ett långsiktigt, helst livslångt, hälsotänk, riktig mat helt enkelt. Våra samarbetspartners, som alla är ledande inom sina respektive områden, borgar för en kvalitet i absolut världsklass”, avslutar Norberto Lacourt.

Hälsovagnen har Sveriges miljövänligaste leverans av nyttigaste snabbmaten. Tillgängligt – Enkelt – Nyttigt


Inga kommentarer to "HÄLSOVAGNEN"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK