Cykelpremiär.

Skrivet den 2013/04/22

Igår var det dags för premiärtur med min hybrid-cykel som jag köpte för ngn månad sedan, men pga av att våren är försenad typ en månd har det inte varit läge för premiär förrän nu. Hursomhelt, grymt skönt att äntligen komma ut och köra lite cardio samt känna vinden fläkta i ansiktet. Har blivit lite för många timmar inne på gymmet på sistone. Cyklade Brommaplan – Ekerö C t/r, ca 2,3 mil. Betade av den sträckan på ca 55 minuter. Ska framöver köra ca 2 cykelpass/vecka, 1 längre nötarpass samt ett intervallpass.

Brian van den Brink Bike

Min nyinköpta hybrid-cykel: TREK

Har även fått leverans utav mina nya sommarträningsskor, ett par egendesignade Nike Free Run 5.0. Designa dina egna skor här (modellerna som är markerade med iD går att göra egen design på).

Brian van den Brink Free run

 


Inga kommentarer to "Cykelpremiär."


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK