LEG DAY.

Skrivet den 2013/04/10

Dåligt med uppdateringar på sistone… Mycket att göra på alla fronter. Igår var det dags för ett tufft GBC-pass, har ändrat en del i upplägget för att få bättre resultat. I saw the stars. Helvete vad jobbigt upplägget var, ff för benen.

Passet

Övningscirkel A: 4 varv, 8- 10 repetitioner per övning, 15 sek vila mellan varje övning och sedan 1 1/2 minut mellan varje varv; Push press, telemarksquats, push ups, sit ups

Övningscirkel B: 4 varv, 8- 10 repetitioner per övning, 15 sek vila mellan varje övning och sedan 1 1/2 minut mellan varje varv; Cyclist Back Squat (smala knäböj med hälen upphöjd), chins, hollow rocks och utfallssteg med 15 kg viktskiva ovanför huvudet (raka armar)

Core: 3 x 1 min raka plankan (på armbågen)

Brian van den Brink


Inga kommentarer to "LEG DAY."


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK