We’re in business.

Skrivet den 2013/04/03

Har varit busy senaste två veckorna med att konkretisera ett nytt affärskoncept, CreActive S2DIO (Studio). Företaget kommer att vara en samlingsplats för olika koncept inom träning, hälsa, företagshälsovård, nätverkande och health management. Första steget är taget i och med lanseringen av CreActive Training Club, som startar i början av maj. More will follow. Har ev. ett roligt sommarprojekt på gång med ett spänannde varumärke i ryggen.

Signing

Signing papers. We´re in business 🙂

Fick idag levererans av mina nya, egendesignade, träningsskor, Nike Free. Sweet!

NikeId

Nike Free by BVBD

Har skrivit det förut och gör det gladeligen igen. Matutbudet när man är på språng/resande fot är katastrofalt. Jag förstår inte att företagen inte tar detta på större allvar. Folk gör medvetna val, ge oss vad vi vill haoch inte en massa snabba kolhydrater, socker och annat guck. Skulle åka till Borås tur och retur häromdagen, med vetskap om SJs usla utbud ombord blev det till att preppa en matlåda med smarta mellanmål.

Mellanmål

Smarta mellanmål på resande fot: Mango, kokt skinka, kokta ägg, avokado och nötter (ej i bild)

Dagens träning; Intervall-löpning på löparband

16 intervaller á 30 sek (hastighet 17) med 1 min jogg/löpning (hastighet 10) mella varje intervall. Workouttid: 24 minuter

Du har väl inte missat träningsklubben som jag dragit igång? Join the fun!www.facebook.com/creactivetc


Inga kommentarer to "We're in business."


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK