VÄLKOMMEN UT

Skrivet den 2013/03/31

I dagens artikel på CAPO24 tipsar jag om vårens hetaste prylar för vårens utomhusträning.

WALKMAN-NWZ-W273-von-Sony_Gruppe

SONY NWZ-W273 Vattentät WALKMAN®

Mp3-spelare på 4 GB med vattentät, trådlös design samt åtta timmars uppspelning och snabbladdning. Helt vattentäta och passar för poolen, när du svettas eller när det regnar. Utformade för att du inte ska tappa dem när du rör dig mycket eller blir blöt. Dra och släpp låtar från ditt musikbibliotek

Du har väl inte missat träningsklubben som jag dragit igång? Join the fun!www.facebook.com/creactivetc

Prenumerera på bloggen. Nu har jag lagt till en funktion som gör det möjligt att prenumerera på bloggen, längst nere i högra hörnet ska det komma upp en liten flik som det står ”Follow” på, fyll i e-post så får du en uppdatering på mailen. Smidigt.


Inga kommentarer to "VÄLKOMMEN UT"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK