Hälsningar ifrån Riksgränsen.

Skrivet den 2013/03/16

Är nu på plats uppe vid Riksgränsen efter en tuff 20-timmars tågresa. Gick dock helt ok att resa eftersom vi hade liggvagn samt körde konferens under delar av resan. Riksgränsen ligger dock sjukt långt upp alltså…

Brian van den Brink Riksgränsen

Vi är uppe med byrån för att vår kund, Haglöfs, arrangerar en arktisk äventyrshelg där man som deltagare kan testa allt ifrån igloo-bygge till extremskidåkning. Bor på hotell Riksgränsen som är riktigt schysst. Blev direkt en rygg- och nackmassage för att skaka av sig resan och sedan ett riktigt bra yogapass på det. Hann även med att mingla med lite ”outdoor-människor” och vips hade det trillat in ett potentiellt intressant projekt/uppdrag. More about that later.

Brian van den Brink Yoga

Yoga med fjällen som utsikt rätt utanför fönstret. Helt ok.

Till min glädje finns det ett litet gym på hotellet, vilket givetvis ledde till att jag  klev på ett träningspass i  morse, innan alla aktiviteter brakade igång.

 


Inga kommentarer to "Hälsningar ifrån Riksgränsen."


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK