Tillbaks till verkligheten.

Skrivet den 2013/02/26

Då var jag tillbaks i gamla vanliga rutiner med vanlig mat och vanlig träning. Skönt som fasen. Var hos Jonas Hageneier en sväng igår och gjorde en uppföljande Biosignature-mätning efter detoxveckan. Mätningen visade att jag hade förbättrat mina resultat på de viktigaste problemområdena (baksida lår). Vilket innebär att Estro detoxen gjorde sitt jobb väl med att kickstarta utrensningen av kemiskt (externt) östrogen ur min kropp. Men bättre ska det bli, detta är bara början 🙂

Lunch0225

Dagens lunch: Inhandlad på restaurang Kalori – Laxfjärilar med blandad sallad och en halv avocado.

Träning: Körde ett cardio-pass på löpband på kvällen.

10 intervaller (speed 14.5) á 30 sekunder/st med 1 1/2 minuts jogging mellan varje intervall. Total workout-tid: ca 21 min.

Avslutningsvis körde jag tre olika (klassisk planka och sedan på bägge sidor) ”plankor” á 30 sek x 4 varv med 1 min vila mellan varje varv.

Imorgon fortsätter min serie om fettförbränning och viktminskning med tips på träning som främjar fettförbränning och viktminskning.


Inga kommentarer to "Tillbaks till verkligheten."


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK