adidas Boost™

Skrivet den 2013/02/22

Adidas lanserar under nästa vecka nya löparskor, baserade på deras nya teknologi, Boost™. ”– Adidas strävar alltid efter att skapa innovativa produkter som gör idrottare bättre. Med BOOST har vi skapat en helt ny dämpning som ger ett effektivare löpsteg oberoende av vilken nivå löparen befinner sig på. BOOST sätter en ny standard, inte bara för löparskor, utan för hela branschen och alla produkter framöver, säger Filip Göransson, PR-chef adidas Nordic.”

SS13_Boost_2

 

SS13_Boost_4

 

Intressant att se vad recensionerna blir. Kan tycka, och det tycker jag ofta om adidas design, att den ser för jäkla tråkig ut. Jag, och många med mig, vill ha skor som inte bara funktionerna, men även ”the looks to follow”.


Inga kommentarer to "adidas Boost™"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK