”An idiot on detox” – dag 3, 4 & 5

Skrivet den 2013/02/21

Då har jag passerat mer än halvvägs på 7-dagars-detoxen from hell. Lördag är sista dagen, sedan återgår jag till en mer ”normal” kosthållning. De senaste dagarna har varit tuffare än jag kunnat föreställa mig. Men idag känner jag en klar förbättring. Har de senaste kvällarna haft tufft att hålla mig vaken längre än till klockan 21 och sedan sovit 9-10 timmar. Igår hade jag inga probs att hålla mig vaken som en ”normal” kväll och sedan gick jag upp i vanlig ordning vid 7-tiden. Har också de senaste dagarna haft svårt med energinivån (låg), det har märkts att det har varit en stor omställning för kroppen. Men nu behöver jag som sagt var bara sova normala timmar samt känner ingen större skillnad på energinivå dagtid. Känner dock att det ska bli skönt att börja äta normal mat igen på söndag.

bild

 

Dagens lunch: Grönsakssoppa på haricot verts och broccoli, med lite grönsaksbuljong och en kokosvatten för att lyxa lite 😉

Ikväll blir det styrketräning med fokus på armar/axlar.

 


Inga kommentarer to ""An idiot on detox" - dag 3, 4 & 5"


    Kommentera inlägget!

    Viss HTML i kommentaren är OK